'Waarschuwing' voor Ajax-fans: 'We kunnen 'm nog maar heel even bejubelen'

dinsdag 22 november 2016 om 14:33
'Waarschuwing' voor Ajax-fans: 'We kunnen 'm nog maar heel even bejubelen'

Henk Spaan vreest dat Ajax-fans niet al te lang meer kunnen genieten van Kasper Dolberg. Met eigen ogen zag de columnist van Het Parool de jonge spits zondag een wereldpartij spelen tegen NEC (5-0). Een snelle transfer is in de maak, voorspelt Spaan. 

'Zondagmiddag zei ik tegen mijn dochter: over tien jaar zullen we tegen elkaar zeggen dat we erbij waren, die middag dat Dolberg tegen NEC zijn wereldklasse bevestigde. We zitten ter hoogte van de penaltystip. Ajax speelde onze kant op, dus ik zag de subtiele pass van Schöne, de aanname met de borst, hoe hij de bal liet dansen op zijn dijbeen en hem toen zo beheerst in de bovenhoek schoot', steekt Spaan van wal.

'We zagen het van dichtbij. We bleven twee minuten klappen met het hele stadion. En dan die kopbal. Twee weken geleden deed hij tegen Celta de Uwe Seeler om te oefenen, nu al was hij een volleerd achteruitkopper geworden', vervolgt de columnist. 'Het schijnt dat je bij jonge voetballers reserves in acht moet nemen. Mijn geestdrift lacht daarom. Dolberg kunnen we nog maar heel even van dichtbij bejubelen.'

Lees meer overEredivisieAjax

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

dinsdag 22 november 2016 om 17:43
Schei toch uit met dat onrust zaaien, Spaan!
2
Beantwoord
dinsdag 22 november 2016 om 19:17
Ik word moe van meneer Spaan. Dolberg is een groot talent. Maar met alle respect het was wel tegen Nec. En daarbij wordt eerst 2 jaar 3 jaar zoals Suarez constant bij Ajax. Tegen Nec was hij geweldig. Maar uit bij Az speelde die als een zak friet. Dus nee hij is er nog niet klaar voor.
1
Beantwoord

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10