Telefoon van Dolberg-zaakwaarnemer staat roodgloeiend: 'Heeft geen enkele zin'

dinsdag 22 november 2016 om 21:46
Telefoon van Dolberg-zaakwaarnemer staat roodgloeiend: 'Heeft geen enkele zin'

Ajax-sensatie Kasper Dolberg is totaal niet bezig met andere clubs. Zijn zaakwaarnemer Jens Steffensen laat dat weten aan Voetbal International. 

Dit seizoen maakt de negentienjarige Dolberg een sensationele ontwikkeling door in Amsterdam. De laatste weken worden grote namen uit Engeland, Italië en Spanje gelinkt aan de Deense tiener. "Kasper denkt helemaal niet na over andere clubs", aldus Steffensen, die benadrukt dat zijn cliënt bij Ajax een contract tot medio 2021 heeft.

"Hij vindt Ajax fantastisch. Hij speelt elke week, krijgt en voelt het vertrouwen van zijn medespelers en de technische staf. Dát is voor nu het belangrijkste", vervolgt de zaakwaarnemer. "Hij moet voetballen en beter worden. Op de bank gaan zitten bij een grote club in Europa heeft geen enkele zin. Het gaat niet om geld, maar om ontwikkeling. Kasper blijft bij Ajax."

De belangstelling is overweldigend, erkent Steffensen. "Sinds de wedstrijd tegen Celta de Vigo (3-2 winst, één goal Dolberg, red.) blijven ze maar bellen. Als je in een Europese wedstrijd goed speelt en scoort, is dat voor veel clubs toch een soort bevestiging. Dan weten ze definitief genoeg

Lees meer overEredivisieAjax

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

dinsdag 22 november 2016 om 22:59
Hopelijk is dit een serieuze zaakwaarnemer
0
Beantwoord
woensdag 23 november 2016 om 11:06
Komt op mij wel zo over. Hij benadrukt steeds dat Dolberg helemaal niet weg wil en dat hij moet spelen en dus op de bank zitten bij een grote club niet goed voor z'n ontwikkeling is.
Ik denk niet dat we ons zorgen hoeven te maken om die zaakwaarnemer.
0
Beantwoord
woensdag 23 november 2016 om 10:33
Celta de Vigo, of Bayern Munchen, Barcelona, Juventus, toch wel enig verschil.
Nee nee, Kasper, blijf een paar jaar bij Ajax. Door tegenhangers verguisde club, maar wel de club die het voetbal veranderd heeft. En dat kan geen van de drie hierboven zeggen.
0
Beantwoord

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10