'Koeman heeft 23 miljoen over voor winterse transfer van tienersensatie van Ajax'

woensdag 23 november 2016 om 07:43
'Koeman heeft 23 miljoen over voor winterse transfer van tienersensatie van Ajax'

Het Everton van manager Ronald Koeman bereidt een winterse transfer van Kasper Dolberg voor, als we The Daily Mirror mogen geloven. De Britse boulevardkrant stelt dat 23,3 miljoen euro klaar ligt voor de 'winter window splash' rond de Ajax-spits.

Dolberg wordt door The Daily Mirror omschreven als een 'tienersensatie' die gelijkenissen vertoont met Zlatan Ibrahimovic. Doordat hij door John Steen Olsen werd ontdekt, is de vergelijking met Zlatan snel gemaakt. De superscout van Ajax ontdekte namelijk ook de Zweedse superster. De negentienjarige Deen heeft met zijn scoringsdrift al de interesse van talloze grote Europese clubs gewekt. 

'De sensationele hattrick tegen NEC heeft Everton overtuigd dat er snel gehandeld moet worden om de concurrerende clubs voor te blijven', schrijft de boulevardkrant. Dolberg kan als perfecte back-up voor Romelu Lukaku dienen en de tijd krijgen om aan het Premier League-voetbal te wennen. Op termijn moet Dolberg dan de vervanger worden, als Lukaku vertrekt.

Lees ook: Dolberg werd al gescout door Everton

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

kerel +216
woensdag 23 november 2016 om 08:13
tuurlijk.. ook handig dat zulke dingen al maanden van te voren bekend zijn..
0
Beantwoord
Youri99 +1181
woensdag 23 november 2016 om 08:29
Ik weet dat je spelers nooit moet vergelijken maar ene Wayne Rooney ging ooit op 19-jarige leeftijd van Everton naar Man Utd voor 42,2 Miljoen euro. Wayne was toen nog een pure spits en had 75 wedstrijden voor Everton gespeeld en daarin 16 keer gescoord.

Dolberg in 24 wedstrijden al 11 keer en heeft daarvan ook nog eens 3 doelpunten op Europees niveau gemaakt.

Dus laten we die 42,2 voorlopig maar even als richtprijs nemen. Over een jaar.
7
Beantwoord
woensdag 23 november 2016 om 10:31
Ha ha ha ha ha ha ha ha is dat lachen 23 miljoen kom eerst eens met een bod van 80 miljoen en dan nog gaat hij niet naar Everton het Excelsior van de Eengels voetbal
2
Beantwoord
woensdag 23 november 2016 om 14:16
Koeman zou toch beter moeten weten. Ajax is veruit het meest vermogende club van de Benelux en die laten zich niet meer afschepen met een fooi terwijl ze nog niet lang geleden ruim 30 miljoen voor Milik hebben gevangen. Dolberk is van een iets andere categorie dan Milik en dat zal ook de prijs gaan bepalen maar voorlopig blijft hij bij Ajax de komende 2 jaar.
1
Beantwoord

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10