Bosz 'blij verrast': "Het is een goede speler, die heb je graag bij je"

zondag 8 januari 2017 om 18:13
Bosz 'blij verrast': Het is een goede speler, die heb je graag bij je

Peter Bosz is blij dat Hakim Ziyech in januari gewoon bij Ajax blijft in plaats van dat hij zich moet melden bij het Marokkaanse elftal voor de Afrika Cup. De Ajax-trainer ziet in de middenvelder een belangrijke pion.

"Vanuit Ajax-oogpunt blij verrast", opent Bosz bij Ajax TV. "Voor die jongen z'n ontwikkeling is het fantastisch als je zoiets mee kunt maken. Ik hoorde voor dat de selectie bekend werd gemaakt, dat het niet zeker was of hij mee zou gaan. Dat is iets tussen de bond en de speler, maar vanuit Ajax-oogpunt zijn we blij. Het is een goede speler, die heb je graag bij je. Voor mij als trainer is dat hartstikke goed en fijn."

Bosz maakt zich intern hard voor de contractverlenging van Lasse Schöne. De Deen is onder Bosz helemaal opgeleefd. "Dat is wel besproken. We hebben ieder dag contact met elkaar. Ik ben daarin duidelijk geweest naar Marc (Overmars, red.) toe. Lasse doet het uitstekend en staat op een belangrijke positie. Hij doet het daar heel erg goed. Ik zou het geweldig vinden als hij erbij blijft."

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10