Van Hanegem voorziet Ajax-kampioenschap: 'Nooit je geld op zetten'

zondag 8 januari 2017 om 21:48
Van Hanegem voorziet Ajax-kampioenschap: 'Nooit je geld op zetten'

Willem van Hanegem verwacht dat Ajax dit seizoen kampioen wordt. De huidige nummer twee van de Eredivisie gaat Feyenoord in de resterende zeventien competitieduels van de eerste plaats stoten, denkt De Kromme. 

Aan het begin van het seizoen zei Van Hanegem dat de club die Hakim Ziyech in huis ging halen, aan het einde van de rit met de kampioensschaal zou staan. Ajax lijfde de Marokkaanse spelverdeler in augustus voor zo'n twaalf miljoen euro in. "Ik zeg dus dat Ajax kampioen gaat worden omdat zij Ziyech hebben, maar aangezien ik het bijna nooit goed heb, moet je nooit je geld zetten op wat ik zeg. Dan ben je het kwijt", lacht de columnist bij voetbaltalkshow FC Rijnmond. 

"Het is geweldig dat Feyenoord vijf punten voorsprong heeft, maar een paar weken geleden waren dat nog meer punten. Het kan zomaar dat het even weg is en dan kan het hard gaan, want die andere ploegen verspelen ook weinig punten."

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

zondag 8 januari 2017 om 23:47
Nu kuipt tie weer in een underdog-rol, zegt de ene week dit en de andere week dat! Alles behave geloofwaardig is deze dementerende kakkerlak
3
Beantwoord
maandag 9 januari 2017 om 06:23
Ten eerste spoel je mond dat je zo praat over een van Nederlandse beste voetballers ooit is een schande man man. Dat je geen historisch besef hebt blijkt maar weer. Anders zou je zo niet praten over Wim van Hanegem. En ten 2e praat gewoon over Feyenoord ipv kakkerlakken zulke gasten als jou zijn er nou verantwoordelijk voor dat er bij de mooiste wedstrijden van het jaar geen uit supporters aanwezig mogen zijn.
13
Beantwoord
maandag 9 januari 2017 om 12:32
Willem was inderdaad een grootheid, net als dat bijvoorbeeld Sjaakie is. Maar beiden slaan de plank verbaal vaak mis en doen daarmee meer schade aan dan dat ze constructief zijn voor je club.
Ze hoeven natuurlijk niet monddood te worden gemaakt, maar zo nu en dan wat minder insconsequente uitspraken zou ik meer waarderen.
Het feit dat ik hem kakkerlak noem en ik daarmee gelijk een hooligan zou zijn of de reden dat er geen 'uitsupporters' meer mogen komen is natuurlijk je grootste onzin,
Ik vind Willem echt een beetje dementerende, los van zijn kunsten als voetballer vroeger, kan hij mijne inziens beter wat vaker zijn beurt over slaan
1
Beantwoord

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10