Geen Bazoer- en Gudelj-vervangers gehaald: 'Mede daardoor lekker in m'n vel'

maandag 9 januari 2017 om 07:55
Geen Bazoer- en Gudelj-vervangers gehaald: 'Mede daardoor lekker in m'n vel'

Abdelhak Nouri hoopt dat zijn kansen bij Ajax zijn vergroot, nu de club Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj verkocht heeft. Het overvolle middenveld is weer wat kleiner geworden en daar hoopt de kleine baltovenaar van te kunnen profiteren. 

"Er spreekt vertrouwen uit dat er na het vertrek van Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj geen vervangers worden gehaald", zegt Nouri in De Telegraaf. "Dat voelt goed, mede daardoor zit ik lekker in mijn vel." Het is voor Nouri zaak om zo snel mogelijk door te breken in het eerste elftal, maar beseft dat dat niet eenvoudig is. "Ik wil me bewijzen in het eerste, maar dat gaat stap voor stap. Ik ben bij de selectie gekomen, kreeg mijn minuten en hoop nu op langere invalbeurten."

Onder Peter Bosz mocht de middenvelder debuteren. Nu hij weet hoe het is om in het eerste te spelen, wil hij dat alleen maar meer. "Het brandt van binnen, maar ik weet er inmiddels goed mee om te gaan."

Lees meer overEredivisieAjax

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

jmencke +420
dinsdag 10 januari 2017 om 10:58
Nog zo'n positieve en tot op het bot gemotiveerde speler uit de Ajaxschool. Wit-rood-wit hart en geduldig wachten op de kansen die nu voor hem worden gecreëerd. Wat is het toch een voorrecht om Ajaxfan te zijn.
4
Beantwoord

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10