'Chagrijnige' Ajacied had 'goed gesprek' met Bosz: 'Het was zwaar'

maandag 9 januari 2017 om 08:36
'Chagrijnige' Ajacied had 'goed gesprek' met Bosz: 'Het was zwaar'

Amin Younes hoopt zijn mindere vorm definitief achter zich te laten. De Duitser kwam in de eerste seizoenshelft niet tot scoren, maar in het oefenduel met RB Leipzig was hij de grote man. De productie: drie treffers en een assist. 

"Ik heb hier in Portugal een heel goed gesprek met de trainer gehad", zegt Younes in De Telegraaf. "Hij gelooft in mijn kwaliteiten en geeft me veel vertrouwen. En dat probeer ik terug te betalen. Hij wil de loopactie achter de verdediging zien. Ik moet meer de diepte zoeken. Ik ben geen Usain Bolt, maar moet een goede timing hebben. Dan maak ik het elke verdediger moeilijk."

Mede dankzij de inbreng van Younes won Ajax de wedstrijd tegen de Duitsers met 5-1. De aanvaller hoopt die vorm mee te nemen naar de tweede helft van het seizoen. "Voor de winterstop was het zwaar. Ik was thuis chagrijnig, maar ik heb mijn geloof en mijn familie. Zij zijn heel belangrijk voor me. Door hen heb ik nooit getwijfeld dat het goed zou komen. Anders had ik beter naar huis kunnen gaan."

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10