Streep door Serero-deal: 'Dan kom je niet in aanmerking, niks aan te doen'

dinsdag 10 januari 2017 om 12:49
Streep door Serero-deal: 'Dan kom je niet in aanmerking, niks aan te doen'

Thulani Serero verkast sowieso níet naar Reading. De Championship-ploeg is geïnteresseerd in de Zuid-Afrikaanse middenvelder van Ajax, maar een transfer naar Engeland is niet aan de orde, omdat Serero - die mag vertrekken uit Amsterdam - geen werkvergunning krijgt. 

"Hij is een kwaliteitsspeler. Ik zou hem graag hier naartoe halen, maar hij krijgt geen werkvergunning", legt director of football Brian Tevreden uit aan VICE Sports. "Jouw land moet in de top 50 zitten voordat je in aanmerking kan komen voor een werkvergunning in Engeland, dat is een nieuwe regel. Zuid-Afrika staat in de zestig, dus dan kom je sowieso niet in aanmerking. Daar is niks aan te doen."

Tevreden gaat deze maand geen Nederlanders halen, vertelt hij. " Ik krijg veel spelers uit Nederland aangeboden, die soms niet eens bij een eerste divisieclub spelen. Het is belachelijk, man. Je wil ook niet te veel Nederlanders bij een club hebben. Met Joey van den Berg, Roy Beerens, Danzell Gravenberch, de technische staf en ikzelf hebben we er nu wel genoeg bij Reading." Jaap Stam is manager van The Royals. 

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10