Schalke-vertrek en Ajax-rentree stap dichterbij voor Huntelaar: 'We gaan praten'

woensdag 11 januari 2017 om 09:23
Schalke-vertrek en Ajax-rentree stap dichterbij voor Huntelaar: 'We gaan praten'

Het is zo goed als zeker dat Klaas-Jan Huntelaar aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Schalke 04. In Duitsland wordt geconcludeerd dat zijn rol is uitgespeeld.

Schalke haalde maandag met Guido Burgstaller een nieuwe spits in huis, waardoor de perspectieven van Huntelaar nog somberder zijn geworden. Schalke beschikt ook nog over Franco di Santo en Breel Embolo. Beide aanvallers staan overigens net als Huntelaar buitenspel met een langdurige blessure.

Door alle nieuwe ontwikkeling trekt BILD de conclusie dat Huntelaar na dit seizoen van de loonlijst wordt geschrapt. Het contract van de 33-jarige aanvaller loopt in de zomer af en niets wijst erop dat Schalke de optie om met een jaar te verlengen gaat lichten. Huntelaar strijkt in Gelsenkirchen jaarlijks zeven miljoen euro salaris op. Dat rijmt niet meer met zijn prestaties op het veld.

"We zouden graag, heel graag zien dat Huntelaar weer fit wordt voor het einde van zijn contract. Hij kan Schalke nog altijd helpen", reageert technisch directeur Christian Heidel. "Hopelijk kan hij snel weer gas geven bij onze club, maar garanties voor de toekomst kunnen we niet geven. Aan niemand, dus ook niet voor Huntelaar. Dat weet hij ook. Binnenkort gaan we praten."

Als Huntelaar daadwerkelijk vertrekt bij Schalke, dan is Ajax de belangrijkste gegadigde om hem transfervrij over te nemen. De Achterhoeker speelde van 2006 tot 2008 al in Amsterdam.

Plaats reactie

LOG EERST IN OF REGISTREER OM EEN BERICHT TE PLAATSEN

Reacties

woensdag 11 januari 2017 om 10:00
Niet doen Ajax gebruik je verstand
Past niet bij het beleid dat jullie voeren en nogmaals deze fantastische speler heeft zijn tijd gehad
2
Beantwoord
woensdag 11 januari 2017 om 10:08
Ajax gaat naast het trainings complex "De Toekomst" een revalidatie behuizing; "Het Verleden" openen voor oudere en gebrekkig functionerende spelers, Sjaak Swart krijgt de taak om ze des avonds toe te dekken om ze vervolgens de huid vol te schelden als ze niet om 9 uur het licht uit hebben gedaan...........
Het nieuwe sociale gezicht van Ajax blijft verrassen.
5
Beantwoord

Bekijk het laatste nieuws

Populair op AjaxPrimeur.nl

Facebook

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx/1.11.10